april 2019

Britse strohandelaar na 30 jaar terug bij Meijer Holland

De afgelopen 30 jaar kocht Philip Pool van Wyse House Campsite al een Fred 2-3, een Fred 3-4, een Jumbo CKM 3 en twee Flintstones voor zijn strohandel. Nu kwam hij langs om zich te laten informeren over de huidige Fred-lijn en de Fred 3-4 HD in het bijzonder.

Fred 3-4 Heavy Duty

Bijna 30 jaar ging hij mee. Ontelbaar veel balen hooi en stro heeft hij op hun plek gezet.  Nu is de Fred 3-4 balenklem van Philip Pool dan toch echt aan vervanging toe.

Philip Pool komt uit Malton, niet ver van York (UK). Zijn bedrijf Wyse House Farm is een van de grotere hooi- en strohandelaren in Yorkshire. Sinds 2002 heeft hij zich gespecialiseerd in de bevoorrading van de vele paardenhouderijen in zijn regio. Zijn grootste klant heeft maar liefst 300 paarden op stal. De Fred is dus intensief gebruikt. Uiteraard ging dat gepaard met enige slijtage, met name bij de beweegbare delen. Het lasapparaat moest er meermalen aan te pas komen. Vandaar dat Pool de Fred 3-4 Heavy Duty aan heeft geschaft:

‘That the axles are replaceable is really a perfect idea. I never saw anything like that before. I think it is worth the money. We try one and see how it goes.’

img_1642.jpg

 

 

 

 

img_1640.jpg

 

 

 

 

 

 

 

De Fred 3-4 HD is leverbaar vanaf juni 2019. 

Nieuws

Updates

  • Nieuw! 

Fred 3-4HD. Wij hebben ons leveringsprogramma uitgebreid met een zware balenklem voor het grote werk. Meer lezen? Klik hier

mh73x01-000-4k.png